Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сдружение от фирми спасява Берое

0
Берое
Снимка: lap.bg

Сдружение от фирми може да помогне за спасяването на Берое. Това е една от обсъжданите възможности, след като стана ясно, че ТЕЦ „Марица Изток 2“ спира финансирането на старозагорския клуб. Инициирана е идея за максимално бързото създаване на сдружение, което да осигурява 2.5 милиона лева на сезон за издръжката на заралии. Както е известно, ТЕЦ „Мария Изток 2“ обяви за продан акциите си в Берое срещу пет милиона лева.

Вече се появиха информации, че италиански консорциум също проявява сериозен интерес към придобиването на клуба от Стара Загора. Ако не се намери инвеститор, който е готов да купи Берое до 9 януари, когато изтича крайният срок, то още на другия ден ТЕЦ „Мария Иток 2“ може да джироса акциите на нов собственик срещу символична сума.

На този етап няма официално напуснали играчи от Берое, нито пък треньорът Петър Колев се е оттеглил. Не е добра ситуацията и за Мартин Камбуров, на който му трябват само няколко мача, за да стане и рекордьор по изиграни срещи в елита. Камбуров вече е едноличен голмайстор в групата, след като изпревари Петър Жеков през изминалата есен.

Видяно 31 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.