Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сделката за Левски е все по-близо

0
Левски
Снимка: lap.bg

Сделката за придобиване на мажоритарния дял акции на Левски от страна на Юнайтед Груп е все по-близо. Очаква се в близките дни от компанията на сръбския бизнесмен Драган Шолак официално да обявят интереса си към клуба от „Герена“.

Както е известно, чуждестранните инвеститори поискаха пълен одит, или по-точно дю длижънс на „сините“ и след неговото прлиключване са останали доволни от видяното. Дълговете, с малки отклонения, са от порядъка на 30 милиона лева, каквито са било и очакванията.

Евентуална сделка се очаква да има по време на зимната пауза в първенството, като тя може да се осъществи преди Нова година. Началото на джиросване на акции обаче е възможно да започне още през октомври. От Левски чрез Ивайло Ивков и Наско Сираков вече няколко пъти разкриха, че Юнайтед Груп има интерес към отбора.

Видяно 14 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.