Саша Илич засипа с хвалби ЦСКА

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Наставникът на ЦСКА Саша Илич за първи път през сезона похвали своите футболисти. Това се случи след убедителната победа над Берое с 5:1.

Това е нашият най-добър мач досега. И това е донякъде начинът, по който ЦСКА трябва да играе. Берое е много добре подготвен отбор, но ние не им позволихме с агресия да играят това, което могат. Честитя на играчите си, заяви Илич. Разполагам с 25 футболисти, играем през три дни и трябва да използвам всички. Качествените футболисти са добре дошли при нас. Тренираме по един и същи начин. Срещу Берое имахме късмет да вкараме два гола до 25-ата минута и това ни помогна, допълни Саша Илич.

Иска ми се футболистите да показват много повече такива отигравания, но още сме в началото на първенството и крачка по крачка вървим напред. Сейнт Патрикс е доста добър отбор, който отстрани Мура. Трябва да разберем, че това е мач от европейските клубни турнири и трябва да сме концентрирани през всичките 90 минути. Със сигурност искаме да продължим напред“, допълни Илич.

Видяно 13 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.