Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Саша Илич: Започваме да мислим за Левски

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич бе доволен от успеха на „червените“ с 2:0 над Славия, а в същото време поздрави „белите“ и треньорът им Загорчич за играта.

„Беше труден мач срещу сериозен противник, който е воден от много добър треньор. Съперникът игра на контраатаки, но ние вкарахме два бързи гола и след това ни стана по-лесно“, започна Илич.

„Имахме възможности за опасности през първото полувреме, но е трудно да играеш срещу отбор, който се отбранява доста сериозно. Започнахме агресивно второто, а с двата гола си сами лесен мача“, продължи наставникът на ЦСКА.

„Важно беше да победим в седмицата преди Левски. Мачът ще бъде решен от индивидуални изпълнения, макар да се срещат два добри отбора. Въобще не сме говорили за Левски в съблекалнята, а само за Славия. Сега тепърва почваме да мислим за „сините““, завърши Илич.

Видяно 5 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.