Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Саша Илич тества новите попълнения срещу Септември (София)

0
Симеон Александров
cska.bg

Симеон Александров, Марселино Кареасо и Жираир Шагоян ще направят неофициален дебют за ЦСКА срещу Септември (София). Те бяха привлечени в последните часове от летния прозорец.

Двата тима се уговориха за приятелски мач по време на паузата за национални отбори, като денят и началният час все още не са уточнени. 

В момента футболистите са пуснати в почивка. Завръщат се за тренировки в четвъртък. Колумбиецът Кареасо използва свободното време, за да обиколи забележителностите на София с приятелката си, докато другите двама порабитиха здраво във фитнеса. 

Спарингът със Септември ще бъде на „Българска армия“ и ще е с благотворителна цел. Всички събрани средства ще бъдат дарени на пострадалите от наводненията в Карлово и региона.

Още в първия кръг след подновяването на шампионата по всяка вероятност арменският и българският талант пък ще направят и официален дебют за ЦСКА. 

Видяно 5 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.