Саша Илич ще върне феновете обратно на „Българска армия“

0
Саша Илич
Lap.bg

ЦСКА започна отлично сезона. „Армейците“ удариха Арда с 3:0 в дебюта на новия си треньор Саша Илич, демонстрирайки комбинативен и бърз футбол. Нямаше и следа от онази измъчена игра от последните сезони.

Да, гостите бяха дълго време с човек по-малко, но акцентът трябва да падне върху играта на „червените“. Победата не бе изненадваща, а продукцията. Видяхме идея, бързина, хъс. Младият специалист вече прокарва успешно своите виждания за играта в 31-кратния шампион на България.

Неговият сънародник Лазар Туфегджич не успя да се разпише, но загатна големия си потенциал. През него и Станислав Шопов минаваха много от атаките на ЦСКА. От двамата ще се очаква ново през сезон 2022/2023 година. 

Саша гради състава на столичния гранд по свой модел. Личи си, че между него и ръководителите няма никакви търкания, а напротив – работи се в тандем и за доброто на клуба. Тепърва ЦСКА ще подобрява много играта си и ще оформя своя стил. 

Феновете побързаха да си правят изводи от няколко приятелски срещи с 90% юноши и резерви в състава. Заключенията обаче не бива да са прибързани, защото Саша Илич едва сега започва на стадион „Българска армия“. Оценките ще се правят чак зимата или дори лятото на 2023 година. 

Видяно 26 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.