Саша Илич ще изненада македонците с нова схема и таран

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, е подготвил промени в състава си за старта на новия европоход. Специалистът вчера на пресконференцията обяви, че вече е наясно кои 11 ще излязат срещу Македония Гьорче Петров.

Според запознати ще видим нова схема от „червените“ тази вечер след 18:30 часа за сблъсъка от втория кръг на Лигата на конференциите. Отборът ще излезе в постройка 4-1-4-1. На мястото на неубедителните Калоян Кръстев и Християн Петров ще видим от първата минута Мено Кох и Дюкенс Назон.

Хаитянинът ще води атаката, а зад него в каре ще играят Станислав Шопов, Лазар Туфегджич, както и двете крила Маурисио Гарсес и Браян Морено. Зад тази четворка ще действа Амос Юга.

В отбрана ще бъде отбелязано завръщането на нидерландския централен защитник Кох, който ще си партнира с капитана Юрген Матей. Отляво и отдясно пред Густаво Бусато ще оперират съответно Брадли де Нойер и Иван Турицов.

Така с двете „лалета“ ариегардът на ЦСКА изглежда в оптимално състояние. 31-кратните шампиони изглеждаха много стабилно отзад с дуото Матей – Кох през миналия сезон, преди да зачестят контузиите им.

Видяно 15 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.