Саша Илич остана критичен и след 4:0 в Европа

0
Саша Илич
Lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след елиминирането на Македония ГП с общ резултат 4:0. Специалистът не остана доволен от желанието на някои футболисти да се докажат прекалено, след като столичният гранд дръпна в резултата.

Ако не бяха някои своеволия и прекомерена инициатива, то „червените“ можеха да запишат и една от най-големите си победи в исторически план в Европа.

„Атмосферата беше фантастична. Дойдоха много повече фенове. Тяхната подкрепа значи много за нас. Най-важното от този мач е, че продължаваме напред. Що се касае за самата среща, имахме доста несигурност. Когато водехме с вече 2, 3 гола преднина, някои футболисти решиха да се доказват прекалено. Най-трудно е футбол да се играе елементарно. В Македония отидохме с намерението за добър резултат, но заради играта и жегата, не успяхме. На всеки три дни имаме мач“, отбеляза Илич.

„Имам 25 играчи, така че да разчитам на всеки. Задачата на централния нападател е да вкарва голове, колкото повече вкара, толкова по-добри резултати ще имаме. Добре е, че и други вкарват. Надявам се да продължаваме с тази игра. Имахме много ситуации за гол, това искаме. За да се класираме за групите ни трябва и доста шанс, дано скоро имаме още 1-2 играчи. С моментната ни класа, ще ни трябва много шанс, за да влезе в групите“, добави старши треньорът на ЦСКА.


Видяно 10 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.