BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Саша Илич не може да събере защита за началото на сезона

0
цска мено кох
Снимка: lap.bg

Саша Илич има сериозни проблеми още след неофициалния си дебют като старши треньор на ЦСКА. В 29-ата минута на приятелския мач с Гройтер Фюрт (1:4) Енес Махмутович напусна принудително.

Защитникът получи удар в областта на коляното. Националът на Люксембург ще премине медицински изследвания днес и ще стане ясно колко време ще отсъства от терена. Опасенията на треньорския щаб са, че той може да бъде аут от сметките за повече от месец.

Припомняме, че старта на новия сезон наближава. В първия кръг „армейците“ посрещат Арда (Кърджали) на „Българска армия“. Двубоят трябва да се проведе между 8 юли, петък, и 11 юли, понеделник.

Аут за него е нидерландецът Мено Кох, който е наказан. Неговият колега и сънародник Юрген Матей тренира на облекчен режим в Австрия и все още не е ясно кога ще бъде готов да се включи към пълноценните занимания на отбора.

Без тези трима защитници Илич остава с младоците Християн Петров и Росен Маринов. В контролата с Гройтер Фюрт на тази позиция се появи и Жеферсон, който обаче не се справи на ниво. 

Видяно 21 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.