Саша Илич хвърля Дюкенс Назон срещу Македония ГП

0
Дюкенс Назон
cska.bg

Новият нападател на ЦСКА Дюкенс Назон ще дебютира за „червените“ в гостуването на Македония Гьорче Петров. Двата тима излизат един срещу друг в четвъртък от 18:30, като това е първият им мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Хаитянинът се още не се намира в оптимална физическа форма, но вече седмица тренира на пълни обороти заедно с останалите. Една от причините да се форсира неговото пускане в игра е слабата игра на българина Калоян Кръстев.

Саша Илич не разполага с много други опции в атака. Кръстев все още няма официален гол в шампионата на България и не оправда доверието към себе си да започне от първата минута в първите два кръга.

Очаква се в четвъртък атаката да поведе някой измежду Браян Морено или Назон. Все пак е възможно сръбският специалист да изненада с друго решение в последния момент.

Видяно 17 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.