Саша Илич: Далеч сме от това, което искам

0
Саша Илич
Lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич не остана доволен от играта на своя тим след нулевото равенство срещу Македония Гьорче Петров в мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„ЦСКА владееше инициативата. Времето не беше хубаво, а теренът беше къс. Надявам се следващия четвъртък да си вземем мача и да продължим напред“, беше първият коментар на Илич. 

„ЦСКА е далеч от това, което искам. Дори с повече хора на терена създадохме по-малко положения, отколкото желая. Температурата и условията бяха много тежки. Футболистите дадоха всичко от себе си, но не успяха“, добави специалистът. 

„Да, имам притеснения. ЦСКА ще има своите възможности за продължаване следващият четвъртък при съвсем различни условия и по-ниска температура“, завърши с надежда Саша Илич.

Видяно 8 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.