Саша Илич: Не създаваме положения от игра

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич не бе доволен от футболистите си при равенството 1:1 в гостуването на Локомотив (София). „Червените“ успяха да измъкнат точката в последната минута на мача.

“Начинът, по който играхме не отговаря на начина, по който аз си представям, че трябва да играе. Сами сме си виновни за гола на Локомотив. След това беше позволено на съперника да бави много“, започна Илич.

„Основният ни проблем е, че създаваме много малко положения от игра. Трябва да тренираме повече и да увеличим ефективността в атака”, каза още треньорът на ЦСКА.

“Наблюдавах две контроли на Македония ГП в България. Качествен отбор са, който ще ни създаде проблеми в Скопие. Не знаем къде ще играем и тепърва ще видим какъв ще е теренът”, завърши Саша Илич.


Видяно 7 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.