Сан Франциско се събуди и отвя съперник от дивизията си

0
сан франциско нфл
facebook.com/SANFRANCISCO49ERS

Отборът на Сан Франциско 49ърс изигра може би най-добрия си мач от началото на сезона в Националната футболна лига на САЩ. „49-ките“ победиха у дома Лос Анджелис Рамс с 31:10 и по този начин записха важна победа в борбата си за плейофие над един от по-силните си съперници в западната дивизия на NFC.

Куотърбкеът на домакините Джими Гарополо направи солиден мач, подавайки за 182 ярда (15/19) и за два тъчдауна, като нито един негов пас не попадна в противникови ръце. Повече от отлично се представи и уайд-рисийвърът Дийбо Самюел, който хвана всички 5 паса, които бяха насочени към него. Той улови пасове за 97 ярда, а един от тях бе и в енд зоната на гостите.

Куотърбекът на Рамс – Матю Стафорд, не бе на ниво и се представи доста под очакванията към него. Той подаде за 243 ярда (26/41) и един тъчдаун, но и два пъти метна топката в ръце на защитник на 49ърс. Играта по земя за ЛА бе почти нулева, като за целия мач нападението на „овните“ премина едва 52 ярда с топка в ръце.

Така Сан Франциско вече е с баланс от 4 победи и 5 загуби, докато Лос Анджелис Рамс е с едно място пред тях с актив от 7 победи и 3 поражения.

Видяно 4 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.