Сан Антонио изпрати най-добрия си играч на изток

0
нба дежонте мъри

Изненадваща размяна между Сан Антонио Спърс и Атланта Хоукс се случи в последния ден, в който играчите от лигата имаха право да преподпишат с отборите си. 25-годишният гард Дежонте Мъри, който бе сочен за бъдещето на „шпорите“, вече е част от състава на Атланта Хоукс. Мъри ще бъде съотборник на Трей Йънг, а в замяна Спърс ще получат ветеранът Данило Галинари и право на три избора от първия рунд на Драфтовете в лигата през следващите години.

Мъри бе сочен за основата, около която Грег Попович да построи новия голям отбор на „шпорите“. През миналия сезон американецът записа средни показатели от 21.1 точки, 2 отнети топки, 8.3 борби и 0.46% успешна стрелба от игрището.

Изминалата кампания не бе особено успешна за Хоукс, които отпаднаха още в първия кръг на плейофите от Маями Хийт. През редовния сезон Атланта спечели 43 срещи.

Видяно 15 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.