Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Садио Мане: Трудно е да се тренира по време на Рамазан

0
Садио Мане
Снимка: Twitter

Садио Мане говори за трудностите на играчите, които постят по време на Рамазан.

„Не е лесно, защото изобщо не е лесно да играеш и тренираш, докато спазваш Рамазан. Но преди да започне, разговаряхме с капитана и треньора и попитахме дали можем да променим графика. Тренираме сутринта. Така е по-лесно за нас. Ако тренирате сутрин, имате време за почивка“, каза Мане.

„Ако не беше така, щеше да ни е трудно. Трудно е да се тренира около два-три часа по време на Рамазан. Треньорът е дал одобрението си и това улеснява работата. Опитваме се да покажем най-доброто от себе си. В деня на мача всичко е организирано по специален начин, но по време на Рамазан е трудно“, каза още Мане.

„От Ливърпул се опитаха да ни улеснят. Разговаряхме с нашия диетолог и тя ни помогна много. По време на Рамазан не е позволено да се яде или пие от изгрев до залез слънце. Професионалните спортисти обаче имат право да постят по друго време до следващия Рамазан“, допълни Садио Мане.


Видяно 19 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.