Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Съдът остави брата на Погба в ареста

0
Пол Погба
Снимка: Twitter

Матиас Погба, който е брат на Пол Погба, остава в ареста. Той бе изслушан във връзка с обвиненията в изнудване на френския национал, а решението след заседанието бе да остане зад решетките.

„Ще обжалваме това решение. Клиентът ми не е извършил престъпление и не разбираме решението да бъде оставен в ареста. Той има алиби за нощта на предполагаемото отвличане“, каза адвокатът му Ясин Бузру.

Прокуратурата в Париж разследва случая за изнудване с оръжие, отвличане и участие в престъпна група. Пол Погба разказа, че двама приятели от детството и двама маскирани мъже са го рекетирали за 13 милиона евро. Според него един от маскираните е бил брат му. Футболистът на Ювентус е превел 100 000 евро с надеждата, че повече няма да го закачат.

Пол Погба опита все пак да измъкне брат си и заяви, че Матиас е бил принуден да направи всичко това. Разследването обаче води към друго – братът на футболната звезда е действал сам.

Видяно 6 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.