С Вион ЦСКА изглежда по друг начин

0
Тибо Вион
Източник: LAP.bg

ЦСКА най-после ще може да разчита на Тибо Вион. Французинът се възстанови от контузия и вече е готов на пълни обороти с отбора в Банско. 

Поливалентният играч много липсваше на „червените“ и сега ще се разчита на него в идния футболен маратон.

Софийският гранд ще трябва да изиграе 7 мача в рамките на 20 дни веднага след паузата за национални отбори.

С подобен универсален играч Стойчо Младенов ще може да разчита на различни смени и постройки. С Вион ЦСКА изглежда по друг начин.

ЦСКА

Когато дойде на „Армията“, той заигра като десен бек.

Много по-остър и креативен е от Иван Турицов, притежава и страхотен шут. Все пак по-рано в кариерата си е играл като нападател. 

Световният шампион за юноши с Франция постепенно бе налаган в средата на терена.

Там пасна отлично и двамата заедно с Жеферсон изнесоха много силен мач при победата над Виктория (Пилзен), спечелен с 3:0. Именно тогава обаче чехите контузиха Тибо. Той тъкмо се беше завърнал слред травма.

Където и да го постави Стойчо обаче Вион ще се отплати за доверието.

Той е един от най-класните футболисти в нашето първенство – рязък, с много мощен удар, добре чете играта и раздава отлично топката. Притежава скорост и пробивите му отдясно са опасни, за разлика от повечето на Турицов и Дончев. Завръщането му е страхотна новина за ЦСКА.

Видяно 13 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.