Русев: Приятно е да вкараш на силен Левски и да го победиш

0
Георги Русев
Снимка: lap.bg

Нападателят на ЦСКА 1948 Георги Русев, който вкара победното попадение срещу Левски заяви, че е много приятно да победиш един от грандовете в България. „Много е приятно да победиш Левски. Особено един силен Левски, в подем, който взе и Купата. Надявам се да имаме още такива поводи за радост. Доста е приятно да отбележиш на един от грандовете в България. Още повече и заряда, а е и първи кръг. Затова радостта ми беше по-бурна“, каза Русев.

„Показахме голям характер и това бе ключово за успеха. Играхме дълго с човек по-малко, но не спирахме да тичаме и да се борим. Успяхме да отбележим, въпреки че бяхме с човек по-малко. Мачът вече е в миналото. С Пирин изобщо няма да е лесно, въпреки че загубиха в първия кръг. Имат доста добър отбор и треньор, а и всяко гостуване в Благоевград е тежко“, допълни нападателят.

„Селекцията е основното нещо. Взехме доста класни попълнения, а и разбрах, че ще вземем още едно ново попълнение. Представихме се добре в подготовката и натрупахме самочувствие“, каза още Георги Русев.

Видяно 6 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.