Роси: Дори в най-хубавата приказка краят не винаги е щастлив

0
Марко Роси
Twitter

Старши треньорът на Унгария Марко Роси говори за отпадането на отбора от турнира след равенството- 2:2, с Германия на Евро 2020.

„Бяхме много близо до подвиг. Не просто историческо, а напълно невъобразимо събитие. Но дори и в най-хубавите приказки краят не винаги е щастлив“, каза Роси, цитиран от sports.ru.

„Знам, че не сме най-добрите в света в техническо отношение, но има и нещо друго. Начинът, по който играем в защита, как си помагаме един на друг, е невероятен. Честно казано, аз също обичам атакуващия футбол, но трябваше да се съобразяваме с това, кои са съперниците ни“, допълни Роси.

„Важното е, че не се страхувахме и момчетата направиха всичко, което поисках от тях. Седем или осем милиона унгарци ни гледаха у дома и могат да се гордеят с това, което показахме“, каза Роси.

Както е известно, Унгария повежда два пъти на Германия с 1:0 и 2:1 в Мюнхен, но допусна изравняване в 84-тата минута не успя да стигне до директните елиминации.

Превод: Nostrabet


Видяно 22 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.