Роналдо заплаши да напусне Юнайтед

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Запалянковците на Манчестър Юнайтед са в шок. Техният любимец и лидер на отбора Кристиано Роналдо обяви нещо, което бе толкова изненадващо, колкото и сензационно. На фона на слабото представяне намеренията на голмайстора са поредната неприятна новина за клуба.

Решението на Кристиано вероятно е повлияно от провалите на тима в английското първенство. Неговите голове вече не са достатъчни и след като загуби шансове за титлата, с всеки изминал мач Юнайтед остава и с по-малко реални възможности да се добере до четвъртото място, което осигурява класиране за Шампионска лига.

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще напусне клуба през лятото, ако „червените дяволи“ не успеят да се класират за участие в Шампионската лига под ръководството на Ралф Рангник. Според „Сън“ през тази седмица е имало разговори между представилите на португалеца и Ричард Арнолд, който от началото на следващия месец ще бъде главен изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед. На него е станало ясно, че двете страни могат да се разделят, ако първият сезон след завръщането на Роналдо на „Олд Трафорд“ се окаже провал.

От лагера на Роналдо са изразили тревогите си от начина, по-който се развиват обстоятелствата. В момента отборът заема седмо място във временното класиране и въпреки че не е далеч от четвъртата позиция, резултатите и лъкатушенето в самото представяне не дават чак толкова поводи за оптимизъм.

Роналдо, който навършва 37 години през следващия месец, възнамерява да играе на високо ниво до 40 години, но желанието му е да приключи кариерата като победител, с още няколко трофея на сметката си. Именно с такава амбиция CR7 се завърна на „Олд Трафорд“ през лятото, когато подписа договор за две години. В момента обаче отборът на Манчестър Юнайтед не изглежда като такъв, който е готов да се бори за най-големите трофеи.


Видяно 23 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.