BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Роналдо се обясни в любов на феновете

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Нападателят на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо благодари на феновете за подкрепата. „Слушайте внимателно, защото това, което ще ви кажа, идва от сърце. Когато платформата се издигна (Роналдо се появи пред публиката на платформа, която излезе от терена в началото на спектакъла), честно казано, не очаквах да видя толкова много хора, които да ме чакат. Вие сте моята мотивация да продължа напред, да играя футбол. Без вас футболът щеше да е нещо по-малко, защото ние се ръководим от феновете. Чувството на топлина, което ми давате, вашата мотивация и любов ме изпълват с гордост“, каза Роналдо.

„Нямам думи, с които да го изразя, но искам да кажа: благодаря на всички, които дойдоха тук и изслушаха малките неща, които казах. Знам, че сте очаквали повече, но понякога именно тези кратки моменти са най-важни и ги оценяваме. Благодаря ви, че дойдохте и споделихте любовта си, наистина го оценявам“, допълни голмайсторът на Световното изложение в Дубай.

Видяно 34 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.