Роналдо продължава да тормози Тен Хах: Не съм играч за 3 минути!

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Кристиано Роналдо не пропусна да засегне темата с напускането на мача срещу Тотнъм във втората част на ударното интервю с Пиърс Морган. Португалецът отказа да се появи на терена за своя Манчестър Юнайтед, след което мениджърът Ерик тен Хаг го изгони от отбора за три дни и суперзвездата тренира с децата от академията.

„Ако съжалявам за нещо от тази ситуация… то е, че напуснах стадиона по-рано. Дори не съм напълно сигурен, че съжалявам, защото се почувствах провокиран от треньора Тен Хаг. Не съм футболист само за три минути. Съжалявам, но аз не съм такъв играч. Знам какво мога да дам на отбора“, обяви Роналдо и за пореден ден влезе в заглавията.

Той допълни, че е много разочарован от това как хората в клуба са общували с него след инцидента. За Кристиано е голям срам, че е бил пратен да тренира в академията, защото именно той е най-отдаденият на тренировъчния процес и винаги отива по-рано за заниманията и си тръгва последен.

Видяно 38 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.