Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Роналдо от Левски посвети гола на майка си

0
Роналдо Левски
Lap.bg

Нападателят на Левски Роналдо вкара единствения гол в мача с Пирин (Благоевград), който се оказа по-труден от очакваното. Това беше дебютно попадение за бразилеца в българското първенство.

Атакуващият играч демонстрира радост, показвайки сърце към трибуните. Оказа се, че там днес е била неговата майка.

„Знаехме, че ще е труден мач. Те са добър отбор. Бяха се подготвили добре, но ние имахме нашите шансове и можеше да вкараме и други голове. Това е част от играта. Работим, за да завършваме по-добре атакити“, сподели Роналдо след срещата.

„Реализирах една моя мечта – да вкарам пред тази прекрасна публика. Със сигурност ще помня този първи гол винаги. Исках да го отпразнувам тук, пред феновете. Той е за моята майка, на нея го посвещавам. Тя беше тук сред феновете, зарадвах се по начин, по който ми продиктува сърцето, всичко след гола дойде от емоцията“, добави футболистът на Левски.


Видяно 13 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.