Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Роналдо: Медиите лъжат за мен

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо разкри, че повечето неща, които чете по свой адрес в медиите през последните месеци не отговарят на истината и скоро той ще разкрие какво се случва в специално интервю.

Интересно е, че португалецът направи това разкритие, отговаряйки на фен в Инстаграм. Те ще узнаят истината в интервю след няколко седмици. Медиите лъжат. Имам тефтер и в последните месеци от 100 новини само 5 бяха верни. Представете си за какво става въпрос. Придържайте се към този съвет, написа Роналдо.

В последните седмици основната тема в медиите, свързана с Кристиано Роналдо, е свързано с неговото желание да напусне Манчестър Юнайтед. Имаше спекулации и за влошаване на неговите отношения с мениджъра Ерик тен Хаг. Явно тепърва ще разберем с какво точно не е съгласен 37-годишният футболист.


Видяно 17 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.