Рома привлича Дибала, за да успокои Моуриньо

0
Пауло Дибала
Снимка: Twitter

Рома работи по подписването на договор с нападателя Пауло Дибала като свободен агент. Според Soccero dello Sport старши треньорът Жозе Моуриньо е разочарован от действията на клуба на трансферния пазар и не крие това. Аржентинецът, който напусна Ювентус, може да успокои португалеца, ако подпише.

Въпреки информацията за 4-годишен договор на стойност 6 млн. евро годишно, Рома все още не се е свързала официално с представителите на играча. Понастоящем исканията за заплата на Дибала се оценяват като непосилни за столичния клуб и играчът ще трябва да направи драстични отстъпки.

Възможно е да възникнат и проблеми с високите комисиони, тъй като собствениците забраняват да се изразходват повече от 10% от заплатата на играча за плащания към агенти. Моуриньо обаче се надява, че за Дибала ще бъде направено изключение.


Видяно 41 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.