Реал постави цена на двама свои играчи

0
Марко Асенсио
Снимка: Twitter

Реал (Мадрид) може да продаде Марко Асенсио и Дани Себалос това лято. Мадридският клуб е готов да изслуша оферти за играчите, чиито договори изтичат през лятото на 2023 г. Възможно е също така Реал да им предложи нови контракти. Спортното ръководство на клуба в момента преценява възможностите си, а играчите очакват покана за среща, на която ще бъде обявено окончателното решение.

Реал все още не е предложил нови договори на Асенсио и Себалос, но клубът със сигурност няма да им предложи значително увеличение на заплатите. Това може да повлияе на хода на преговорите, тъй като и двамата играчи очакват подобрение на настоящите си условия.

Марко и Дани търсят алтернативни възможности за професионална реализация. Италианските клубове се интересуват от услугите на играчите, като Милан проявява конкретен интерес към Асенсио. Реал е готов да продаде Марко за 30-35 млн. евро, а за Дани клубът иска 12-15 млн. евро. Бетис, който се интересува от Себалос повече от всеки друг, обаче не може да плати толкова много.

И двамата играчи искат да бъдат по-често на терена и да се чувстват важни за отбора, в който играят.


Видяно 12 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.