Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ради Здравков: Дадохме живота си за ЦСКА. С това ли ни отвръщат?

0
Ради Здравков
Снимка: lap.bg

Ради Здравков бе сред легендите на ЦСКА, които бяха обиждани и замеряни с предмети от червените фенове по време на мача с ЦСКА 1948 на „Българска армия“. Поводът за вандалските действия на ултрасите е, че Здравков работи за ЦСКА 1948. Големият футболист излезе с позиция за случилото се, в която осъжда грозните сцени.


Бих искал да изразя огорчението си след случилото се на стадион “Българска армия”. Футболът ме е изправял пред много тежки мигове, но подобна атака срещу мен и мои колеги не бях виждал. Ние дадохме живота си за ЦСКА! С това ли ни отвръщат? Снощните събития бяха режисирани от определени хора. Сигурен съм, че това, което видяхме и изпитахме, не е нито мнението, нито поведението на истинските Армейци. Мачът си остава, който бил – бил. Ще има и други срещи. Но се надявам грозните сцени да са за последно, написа Ради Здравков в личния си профил във фейсбук.


Видяно 14 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.