Ясен Петров събра националите

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

Мъжкият национален отбор по футбол на България стартира подготовка за предстоящите двубои с Украйна и Швейцария на Национална футболна база „Бояна“. „Лъвовете“ ще пътуват за Одеса на 10 ноември в 10,45 часа, а официалната пресконференция на селекционера Ясен Петров е насрочена за 18,30 часа на стадион „Черноморец“.

30 минути по-късно започва тренировката на трикольорите, която ще е открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Съставът ни пътува за Швейцария на 14 ноември, като брифингът на Ясен Петров ще се състои в 19,30 часа местно време – 20,30 часа българско, на стадион „Суиспорарена“, а тренировката на България ще стартира половин час по-късно.

Националите се завръщат у нас на 16 ноември в 16 часа на летище София. Както е известно, Петко Христов бе освободен от лагера на националите заради контузия и на негово място бе повикан Кристиан Димитров от Хайдук (Сплит).

 

Видяно 12 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.