Ясен Петров: Отиваме да победим Литва

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Ясен Петров обяви, че все още имаме шансове за класиране на Световното първенство в Катар през 2022 година, но за да ги запазим, трябва да спечелим следващия си двубой в квалификациите.

„Не искам да слагаме каруцата пред коня. Имаме шанс, не мога да кажа, че нямаме шанс. Първо, най-важният мач е следващият, и той е срещу Литва. Евентуално този мач може да ни отвори вратата, трябва да го вземем. Затова сме концентрирани да отидем в Литва и да дадем най-доброто от себе си“, каза Ясен.

„Те ще са максимално мобилизирани, защото записаха тежка загуба от Италия, а и ще играем на изкуствен терен. Това ще е коренно различно за нас, но въпреки това нашето желание е да отидем и да победим. Дали имам комфорт от страна на БФС? Изключителен. Договорът ми е за една плюс една година, това е решение на Футболния съюз. До този момент имам абсолютен комфорт, нямам проблем с никой“, заяви оше Ясен Петров пред bTV.

Видяно 14 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.