Ясен Петров: Оцеляхме след вихрушката

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

Селекционерът на България Ясен Петров призна превъзходството на Украйна в днешната контрола в Одеса, макар че мачът завърши 1:1. „Във футбола всичко е възможно. Играхме срещу много силен отбор. При заминаването ни бяхме поставени под голямо напрежение. Не се притеснихме, днес бе ден на вратарите. Много сериозен противник със силни играчи. Това е първи гол, който им отбелязват в Украйна. Имаме какво да подобряваме, но ходовете, които предприехме, бяха добри“, каза Петров.

„Създадоха положения, защото са добър отбор. Не искам да им изброявам футболистите, знаете докъде стигнаха на европейското. Феновете не спряха да ги подкрепят от трибуните. Радостното е, че оцеляхме след вихрушката. При всички случаи ще освежим отбора за мача с Швейцария, защото хвърли много сили“, каза още Ясен Петров.

Видяно 9 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.