Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Ясен Петров: Няма какво да губим срещу Италия

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

България подновява битките в квалификационна група „С“ за световното първенство по футбол в Катар.

Утре нашите гостуват на европейския шампион Италия, който е на първо място в групата и основен фаворит за директно класиране на Шампионата на планетата.

Нашият тим се обновява, но въпреки това младите играчи са надъхани точно в такива мачове да покажат, че в тях има хляб.  

Националният селекционер на България Ясен Петров говори пред медиите преди заминаването на тима за Италия за световната квалификация срещу настоящия европейски шампион. Специалистът сподели, че отборът му няма какво да губи в този двубой и допълни, че той и щабът му ще опитат да извлекат максимума от състезателите, които се намират в най-добър игрови ритъм.

„Настроението е много добро. Отиваме в Италия, настроението трябва да е добро. Имаме дребни проблеми. В момента нашето първенство тече доста интензивно и ще гледаме да извлечем максимума от играчите, които се намират в най-добър игрови ритъм“.

„Вчера проведохме тренировка, на която за първи път се събрахме всички. Предполагам, че при колегите от Италия е същото. Това е реалността и трябва да се съобразим. Искаме да извлечем максимума от това, с което разполагаме. Това е мач, в който няма какво да губиш. Това е европейския шампион, но не трябва да има притеснение. Трябва да отговорим на това, което ни предложат“.

„В момента ни предстои Италия. Когато мине този двубой ще правим прогнози за следващите мачове. Оттук нататък ние трябва да търсим победи“, каза Петров на летище „София“.

Видяно 23 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.