Ясен Петров напуска националния, ако Михайлов не бъде преизбран за президент

0
ясен петров българия
Снимка: lap.bg

Селекционерът на националният отбор по футбол на България Ясен Петров сподели, че ако Борислав Михайлов не бъде преизбран за президент на Българския футболен съюз, то той сам ще напусне поста. Това изказване стана на летище „София“ преди националите ни да отлетят за Литва, където ще гостуваме в събота в мач от световните квалификации за Катар 2022.

Петров сподели, че предстоящият конгрес на 12-ти октомври няма как да не влияе на футболистите.

„При всички положения това влияе. Ще се опитаме по най-добрия начин да се игнорираме от тази история. Вие знаете, че моята позиция е ясна. Аз съм назначен от това ръководство и ще бъда с него. Аз съм много точен човек и съм с този, който ме е назначил“, сподели бившият треньор на Левски и Локомотив (Пловдив).

Интересно е да се отбележи, че именно на 12-ти октомври вечерта България играе със Северна Ирландия на ст. „Васил Левски“ в София. При евентуална победа на Димитър Бербатов, то двубоят с британците ще бдъе последен за Петров начело на националния тим.


Видяно 18 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач