Ясен е първият, който си тръгва от Левски

0
Левски
снимка: Lap.bg

Кипърският защитник Христос Шелис е първият, който ще си тръгне от Левски през зимата. “Сините” вече търсят усилено отбор на бранителя, като са готови да го пратят и под наем. 21-годишният Шелис изпадна от титулярния състав, след като бе привлечен Хосе Кордоба, а вече дори не попада и в групата на Станимир Стоилов.

Шелис бе привлечен като свободен агент по искане на Живко Миланов, но след неговата смяна със Стоилов, новият треньор веднага привлече Кордоба и го сложи до Гьоко Зайков в центъра на отбраната.

Освен това от първи януари в Левски започват още двама защитници. Това са Ноа Сундберг и Цунами. Шведът вече подписа своя договор, докато бразилецът скоро ще направи това.

Левски продължава да работи по селекцията за зимата. Освен двамата посочени защитници за подпис идва и нападателя Велтон. Очаква се скоро “сините” да финализират преговорите с крило от Бразилия и да започнат подсилване на халфовата линия. И там ще бъдат привличани чужденци, тъй като Станимир Стоилов обяви, че няма да преговаря с български футболисти.

Видяно 13 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.