Яник Вилдсхут е преговарял зад гърба на ЦСКА още пролетта

0
ЦСКА Яник-Сони Вилдсхут
Lap.bg

Вече бившият футболист на ЦСКА – Яник-Сони Вилдсхут, направи любопитно признание. Суринамският национал говори пред клубната телевизия на новия си отбор Оксфорд и без да иска разкри, че е провел разговори със собственика на тима Сумрит Танакарнджанасут още през пролетта.

„Аз познавам мениджъра (б.р. Карл Робинсън). Със собственика на клуба се срещнах в Тайланд, когато бях там с националния отбор. Затова беше лесно решение да приема да играя в Оксфорд. Познавам обстановката в английската Лига 1“, започна Вилдсхут, който явно цяла пролет е играл с едно наум за ЦСКА. 

„Първенството е доста променено и мисля, че сега е по-трудно отколкото в предишния ми престой в Уигън. Като цяло съм физически подготвен. Не съм играл цели мачове от известно време“. 

„В началото на лятото играх три мача за Суринам, но после предсезонната ми подготовка с бившия ми тим не беше добра. Тренирах самостоятелно. Не съм готов все още за първия мач на Оксфорд, но се надявам след това да се включа“, обяви Вилдсхут, който е един от най-големите дразнители за феновете на ЦСКА и се оказа „менте“ у нас. 

Видяно 12 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.