BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Карабах изненада Цюрих насред Щвейцария

0
карабах

Азербайджанският тим на Карабах ще играе в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Азерите отстраниха отбора на Цюрих с общ резултат 4:5, след като първия мач преди седмица завърши 3:2 в полза на „конниците“.

Срещата на ст. „Лецигрунд“ започна перфектно за швейцарците, които поведоха в резултата още в 4-та минута след автогол на бранителя на Карабах Масим Медведев. Играчите на Гурбан Гурбанов изравниха в 55-та минута чрез Кади Малиновски. Драмата обаче тепърва предстоеше.

В даденото от съдията 6-минутно продължение, Цюрих отново поведе в резултат с гол на влезлия като резерва Иван Сантини, изпращайки срещата в продължения. В 98-та минута бе ред на гостите да се радват, след като Овусу Квабена, който също се появи от пейката, вкара за 2:2 и подпечата триумфа на азербайджанците.

Така шампионите на Азербайджан продължават в следващия кръг, а първенците на Швейцария ще трябва да търсят място в Лига Европа.

Видяно 16 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.