Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Първо в Nostrabet: Ултраси гонят цесекари от сектор „Г“

0
ЦСКА фенове
lap.bg

Неприятни сцени се разиграха по време на плейофа от Лигата на конференциите между ЦСКА и Базел. Както е известно, организираните фенове на „червените“ в момента бойкотират мачовете на любимците си, защото не са доволни от начина на управление на столичния гранд.

Затова и легендарният сектор „Г“ за пореден сблъсък остана празен. В средата на първото полувреме обаче много привърженици от трибуните „А“ и „В“ символично се отправиха към северната трибуна, за да заемат любимите си места зад вратата с поглед към Витоша.

Репортер на Nostrabet на Националния стадион „Васил Левски“ съобщи за инциденти, които включват част от въпросните протестиращи ултраси. Те са се опитали да изгонят феновете от сектор „Г“, като са проявили агресия. В едно от приложените видеа се вижда, че на място пристига и линейка.

Не е ясно, защо запалянковците са влезли на стадиона, след като протестират и не посещават мачовете. Факт е, че от кадрите се вижда как организирани фенове с черни фланелки създават проблеми на останалите в червени.
Видяно 70 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.