Пулев след загубата: Тарикат мъж не писка

0
Кубрат Пулев
Снимка: lap.bg

Кубрат Пулев не беше доволен от съдийските карти в мача с Дерек Чисора. Българският боксьор загуби с разделено съдийско решение – 116-112, 112-116, 114-116 в зала „О2 арена“ в Лондон, Великобритания.

Все пак той отказа да се оправдава и сподели, че в спорта се случват такива неща и приема всичко с високо вдигната глава. 

„Добре беше, но сами виждате, че когато не е убедителна победата, никой не може да каже какво ще стане. Все пак сме в Лондон. Едни глави през цялото време се биеха, никой не ги виждаше. Каква комуникация със съдията? Знаете, че има една приказка в България „Тарикат мъж не писка“, заяви Кубрат. 

„Благодаря на всички хора, които дойдоха да ме подкрепят. Играхме добър мач, но така е в спорта – понякога побеждаваш, понякога губиш. Според мен, аз му вкарах повече чисти удари, но… Тук и публиката, и всичко… Защо да съм разочарован? Това е спортът все пак! Поздрави на цяла България и благодаря на всички за подкрепата“, завърши Пулев. 

Видяно 28 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.