BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Протестиращи обстрелваха сградата на БФС с кивита

0
протест бфс
Снимка: lap.bg

Спокойно и без екшън премина протестното шествие против настоящето ръководство на БФС с начело Борислав Михайлов. Фенове на различни клубове се събраха пред НФБ „Бояна“, за да изразят недовослтвото си към управлението на Михайлов, който вече 16 години е президент на Българския футболен съюз, макар мандатът му да изтече през миналата година.

Протестиращите замеряха оградата на базата с кивита, а сред дошлите за протеста пред сградата в Бояна бе и бившият треньор на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив Александър Станков. Димитър Бербатов, който също бе избран за президент на централата, също додйе на място заедно с хора от екипа си. Ръководни лица от ЦСКА също подкрепиха протеста.

След като поседяха 20 минути пред сградата, протестиращите тръгнаха в посока Околовръстния път, след което се отправиха на шествие към булевард „България“, където замалко блокираха движението.

протест бфспротест бфспротест бфспротест бфспротест бфспротест бфспротест бфс

Снимки: lap.bg

Видяно 32 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.