Проблеми в ЦСКА за мача в Европа

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Трима футболисти на ЦСКА са под въпрос за предстоящия двубой с Бодьо/Глимт от Лигата на конференциите в София. Срещата от груповата фаза на турнира с норвежкия шампион е в четвъртък от 18,45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

В дербито с Левски контузии получиха Иван Турицов, Карло Мухар и Томас Лам, като именно това е била причината да бъдат сменени. Днес всеки от тях ще премине медицински изследвания, за да стане ясно колко сериозни са травмите им. Надеждите на Стойчо Младенов са, че болките са по-скоро плод на умора, отколкото на по-сериозни проблеми.

В лазарета са още Мено Кох, Бисмарк Чарлс и Тибо Вион, като най-близо до завръщане е французинът, който започна индивидуални занимания във фитнеса. Добрата новина е, че Амос Юга се завърна срещу Левски, след като излекува контузията, която му попречи да играе в последните няколко срещи на армейците, включително и срещу Рома в Рим.

Видяно 16 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.