Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Призоваха Сектор „Г“ да спре бойкота за един мач

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

„Червени“ фенове призоваха Сектор „Г“ да спре бойкота за един мач. Става въпрос за този на 29 август 2022 година, когато ЦСКА приема ЦСКА 1948 на „Българска Армия“.

Ето какъв е призивът, споделен от страницата на „Северъ“ във Фейсбук:

„29.08.2022 София, ст. Българска армия. Това е датата. Няма Базел, няма дербита, няма Лига на конференциите. Този мач е много важен, защото едни хора ще дойдат на „Армията“, представяйки се за нас. Ако това нещо се случи, да кажем на Цървена Звезда, Динамо Загреб, Партизан, Олимпиакос, може да си представите какво ще се случи на онези, дръзнали да използват името им, и най-нагло и безпочвено да си мислят, че са нещо повече от това, което са. Знаем, че е тежко. Знаем за нашето аматьорско ръководство и затова подкрепяме бойкота. Знаем, че тази помия между нас е отвратителна и ще ни довърши. На този мач призоваваме всички, и като казваме всички, имаме предвид ВСИЧКИ. Нужно е присъствие. Просто да се види кой – кой е, този път завинаги. Да видят нашите легенди, че ЦСКА може без всеки. Да го видят и онези в ложите. ЦСКА може без всеки, но не и без своята публика. Ние срещу Базел няма да ходим, но на този мач, ЦСКА е НА ВСЯКА ЦЕНА.“


Видяно 19 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.