Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Приоритет за ЦСКА беше и остава новият стадион

0
Българска армия ЦСКА
Lap.bg

Вече повече от десетилетие ЦСКА не може да хване ръка в първенството от Лудогорец. Титлата на България все така е мираж и феновете негодуват.

Нормално е столичният гранд да има шампионски амбиции, но към момента изостава доста от конкурента си в последните години. Приоритетите пред клуба трябва да се подредят. Преди всичко е построяването на модерен европейски стадион на мястото на сегашните руини.

Подигравка е „Българска армия“, Гробницата за шампиони, да изглежда по този начин в 2022 година. Как искаме някой качествен футболист от чужбина да дойде да играе у нас при предложените му условия? Заговори се, че Единсон Кавани е бил предложен на ЦСКА. Уругваецът ще се хване за главата, ако стъпи на терена с гъбите и видите бурените в Сектор „Б“.

Сегашното ръководство на клуба твърди обяви, че се чакат законови процедури и сумата от 45 милиона евро за строежа е подсигурена. Феновете обаче толкова бяха лъгани години наред, че е нормално, докато поне не видят първара копка да не вярват на нищо. Вероятно от началото на века се завъртяхс поне 10 проекта за „Българска армия“, но до строеж така и не се стигна.

Не е ясно какво ще се случи със смяната на властта в министерството и дали новата ще се пречка на клуба в реализирането на неговата мечта. Това предстои да разберем. Ясно е обаче, че изкарването на всички видове разрешителни става толкова бавно, че до края на календарната година не се очаква старт на реконструкцията.

Започне ли строежът и феновете ще си отдъхнат, а вече няма да ги е срам да идват в Борисовата градина класни играчи от чужбина и няма да се налага на един бивш мениджър да показва „Васил Левски“ на нови попълнения. 

Видяно 21 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.