Принудителна смяна в националния отбор

0
Кристиан Димитров
Снимка: lap.bg

Защитникът на Хайдук (Сплит) Кристиан Димитров бе повикан в националния отбор по футбол на България. Той заменя в състава Петко Христов от Специя, който отпадна заради контузия. Избраниците на Ясен Петров започват подготовката си за двубоите с Украйна и Швейцария на 7 ноември в Национална футболна база „Бояна“.

Очаква се селекционерът да заложи на голяма част от футболистите, които е поканил, тъй като мачовете са без значение. Този с Украйна е контрола, а на „кръстоносците“ също ще гостуваме в световна квалификация, която е без значение, тъй като нашите отдавна изгубиха шансове за второто място.

С равни точки първи и втори в момента в групата ни са Италия и Швейцария, които имат по още два мача. След тях ще се разбере кой ще  се класира директно за финалите на световното първенство в Катар през 2022 година и кой ще участва в бараж.

Видяно 18 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.