Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Приключи сагата с Неделев. Ботев обяви бъдещето му

0
Тодор Неделев
Снимка: lap.bg

Сагата с бъдещето на Тодор Неделев приключи. Шеф на Ботев Пловдив обяви какво ще е бъдещето на халфа, който е и лидер на отбора.

Изпълнителният директор Даниел Сереидо каза, че утре (вторник) сделката по придобиване на акциите на клуба от страна на Антон Зигнаревич ще бъде финализирана и веднага след това Тодор Неделев ще подпише нов договор.

Разбрахме се с Тодор Неделев и очакваме да подпише новия си договор съвсем скоро след придобиване на акциите от страна на собственика. След като Тодор сключи контракта, ще бъде представен на феновете така, както го заслужава, каза Сереидо пред колегите от Sportal.bg.
Всички документи за сделката с Антон Зигнаревич за акциите са подписани и готови. Изчакваме само последната регистрация, която трябва да се случи, утре, вторник. Тогава сделката ще бъде финализирана, допълни Сереидо.
Видяно 31 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.