Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Пресата в Италия: Късен нокаут за Рома

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

На своите днешни заглавни страници водещите спортни издания в Италия акцентират върху контраста между победата на Лацио с 4:2 над Фейенорд и загубата на Рома с 1:2 от Лудогорец в Разград. В „Гадзета дело спорт“ подчертават четирите гола на Лацио, както и късната загуба на Рома в България. „Покер на Лацио, повален Моу“ е заглавието на изданието, което допълва: „Другата Европа: само „бианкочелестите“ блестят. Отнесен Фейенорд, късен нокаут за Рома“.

От „Кориере дело спорт“ пък хвалят наставника на “орлите” Маурицио Сари, докато критикуват колегата му начело на “вълците” Жозе Моуриньо. “Сари лети, Моу беше приземен”, гласи заглавието на вестника, откъдето също така пишат: “Мау (Сари – б.р.) печели битката на голямо разстояние. Лацио: 4:2 над Фейенорд, Рома: български нокаут (2:1)”.

Междувременно, в “Тутоспорт” са решили да критикуват най-вече двойката в нападанието на “джалоросите” – Пауло Дибала и Андреа Белоти, които не успяха да вкарат гол срещу родния първенец. “Дибала и Белоти, какъв провал”, пише като заглавие торинското издание, след което добавя: “Рома падна в България (1:2), нападателният тандем се провали. Лацио потрепери от 4:0 до 4:2 срещу Фейенорд”.


Видяно 14 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.