Представиха новия УС на „сините“

0
Левски
Снимка: Facebook

Левски представи новия Управителен съвет на клуба. В него влязоха Иво Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Ивков е и новият изпълнителен директор. Наско Сираков обяви, че ще има и други хора, които ще влязат в управата, но на този етап техните имена не са известни.

„С г-н Борисов, главният ни спонсор, обсъдихме вижданията си за управлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че в този УС ще са хора, които в 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата мислят и работят за Левски“, каза Сираков.

„Завръщането на Даниел Боримиров ще обедини почти всичко, което е вършил преди в клуба. Представяме си Боримиров като лицето на клуба не само у нас, а и в чужбина. Разчитаме на сериозните връзки, които е изградил. Дани е човек, който е свързан с най-големите успехи на Левски през този век. Разчитаме, че човек като него ще внесе хъс“, заяви още Наско Сираков.

Видяно 67 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.