Позор: Македония ГП отпусна само 60 билета за фенове на ЦСКА

0
ЦСКА Тибо Вион Брадли де Нойер Иван Турицов Амос Юга
Lap.bg

Съперникът на ЦСКА на старта в евротурнирите – Македония Гьорче Петров, ще пусне в продажба само 60 билета за феновете на „червените“. Бройката е минимумът според наредбите на УЕФА за 5% от общия капацитет на стадиона (1152 места).

Северномакедонците приемат 31-кратния шампион на България на „Петър Милошевски“ в Скопие, който е клубна база на националния им отбор. Между двата отбора е имало настоятелни разговори сблъсъкът да се играе на съоражение с по-голям капацитет, за да може всички гостуващи привърженици да гледат на живо.

Първоначално идеята се е приела добре от домакините, но след разговори с местната полиция и футболна федерация е било взето превантивно решение, за да се избегнат евентуални инциденти.

Така на европейски мач едва 60 фена на ЦСКА ще могат да подкрепят любимците си от стадиона. Срещата е от 17:30 часа (местно време) на 21 юли. Билетите са с цена 300 македонски денара, равняващи се на близо 10 лева.

Видяно 14 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.