BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Пожар избухна на стадиона, на който ще играе България

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

Пожар избухна на стадион „Черноморец“ в Одеса, където тази вечер ще се играе приятелският мач между Украйна и България. Часове преди началото на двубоя гъсти облаци от дим се извиха в един от офисите на стадиона. Причина за пожара е късо съединение в окабеляването и огънят е успял да се разпространи на площ от два квадратни метра.

Пожарът е потушен с пожарогасител преди пристигането на пожарните служби. Мачът Украйна – България е с начален час 19,30 часа и на този етап няма информация дали инцидентът ще попречи на провеждането му.

Очаква се за България да дебютира вратарят Светослав Вуцов, а като полеви играчи да излязат Eдисон Йорданов, Кристиан Димитров, Андреа Христов, Димитър Велковски, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Тодор Неделев, Станислав Иванов, Радослав Кирилов и Кирил Десподов.

Видяно 29 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.