Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Поръчка? Хората ви намразиха безплатно

0
Любослав Пенев
Lap.bg

ЦСКА е един. Последните седмици финансовият благодедетел на проекта, играещ в Бистрица, се опита отново да изпробва настроенията за евентуално привличане на „червена“ публика към шестгодишния си отбор.

Уви, това му струва доста скъпо, а своеобразният референдум тази вечер на мача ЦСКА – ЦСКА 1948 (2:1) потвърди това, което на всички е ясно. Единият клуб има зад себе си 99.99% от фенската маса. Освен това нека припомним, че притежава всички активи и пасиви на фалиралото дружество и е законен правоприемник според всички институции в света. Само тази година плати над 3 милиона лева за дългове от преди десетилетие. Не му прави чест на Любослав Пенев, че след края на срещата отново потърси провокацията.

Явно му се плаща добре да говори по този начин в последните седмици. В интерес на истината, когато пое проекта от полите на Витоша Любо се държеше като всеки един нормален старши треньор на професионален клуб у нас. Нямаше заигравки, нямаше открити нападки към ЦСКА и неговото ръководство. Изведнъж обаче му се каза да смени тона и тази промяна в отношението му ясно се наби на очи.

Тази вечер след загубата обяви, че няколко човека провокирали срещу заплащане и искали да отклонят вниманието от управлението. Плащало се… не, господин Пенев! Хората Ви намразиха безплатно! Както вас, така и Стойчо Младенов. Най-вече него…

Нелепо е да наричаш платена публиката на 31-кратния шампион на България тази вечер. Кой плати на детето да нахлуе на терена, за да прегърне Амос Юга? Кой плати на привържениците от сектор „А“ да замерят със стотинки колегите ви Гьонов и Здравков? Това се нарича „народна любов“. И всеки, който се обърне срещу ЦСКА, ще я изпита на свой гръб! Защото никой не е по-голям от клуба.

До преди няколко месеца сегашният ви работодател беше създаден, за да пречи на „червена“ България, а сега вече работите професионално и на „Българска армия“ били лошите. Феновете издадоха присъдата си тази вечер. Никога не е късно да станеш за резил.

Някои фигури решиха да храчат по клуба, който им е дал всичко през годините. Сега ще сърбат попарата си или ще „духат супата“, както един човек сам предрече преди много години. От боготворен до псуван и нежелан. Но така е във футбола – хората са като лирически герой на Христо Ботев – силно любят и мразят. А границата е много тънка. За някои премината завинаги. Пусти пари… 

Видяно 1183 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.