Попето: Цялото ми семейство ще влезе в сдружението

0
Ивелин Попов
Снимка: Levski.bg

Новото попълнение на Левски Ивелин Попов плати своя членски внос и стана част от сдружението „Левски на левскарите“. Трикратният „Футболист на годината на България“ сподели впечатленията си пред клубната телевизия.

„Присъединявам се, защото е много по-добре всичко да зависи от много хора. Клубът е много повече на хората в това сдружение, отколкото на един човек. Това е пътят. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме и нещата да се развиват по начин, по който ни се иска.

Левски е първи в това нещо и трябва да направим нещата докрай. През годините отборът се държеше от хора, които после спираха да помагат. Когато феновете са в сдружението всеки един милее, плащат си членския внос и може да решава съдбата на любимия си клуб“, сподели опитният футболист.

„Семейството ми и родителите ми също ще станат част от това сдружение, за да може един ден да предадем това и на нашите деца.

В ДНК-то на Левски никога нищо не става лесно, винаги е с много труд, пот, мъка, но се получава и накрая е по-сладко“, каза още той.

„Имам разтежение отзад в бедрото, надявам се до седмица-две да съм на линия. ПАОК е абсолютно нормален клуб и мисля, че ще постигнем добър резултат. Няма от какво да се страхуваме“, завърши Попов. 

Видяно 12 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.