Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Помощникът на Саша Илич: ЦСКА се нуждае от повече българи

0
велко капланович цска
Снимка: lap.bg

Помощник треньорът на ЦСКА Велко Капланович сподели мнението си за играта на „червените“ по време на победата с 2:1 срещу ЦСКА 1948. „Днес „Армейците“ бяха предвождани именно от Капланович, тъй като Саша Илич изтърпяваше наказание и изгледа срещата от Сектор „А“.

„Смятам, че заслужено спечелихме днес. Влязохме в мача малко нервно, под напрежение. Допуснахме голяма грешка, от която бяхме наказани, но имахме късмет. С течение на времето започнахме да контролираме мача напълно. Смятам, че от 35-ата минута нататък контролирахме мача“, каза сърбинът.

„На полувремето говорихме да останем спокойни и да играем нашата игра, но вместо това получихме гол. Показахме нашия характер, защото след попадението изглеждахме още по-добре на терена. Успяхме да изравним след отсъдената в наша полза дузпа. Не спряхме, защото знаехме, че трябва да използваме удобния момент, който ни се отвори и да спечелим. В този период от двубоя напълно доминирахме. Честитя на играчите и на целия щаб“, добави той.

Помощникът на Саша Илич взе отношение и по темата с Георги Йомов.

„Информацията, която имаме за Йомов, е същата като вашата. Адвокатите се занимават със съобщението от УЕФА. В тази ситуацията само можем да покажем подкрепата си към Георги. Имаше официално съобщение от клуба. Не мога да добавя нищо друго. Пожелавам му да излезе по-силен“, сподели Капланович.

„В ЦСКА трябва да има повече българи. В този момент Йомов и Турицов са играчите, които могат да са основни в такива мачове. Петров имаше проблеми с коляното. Той е играч, който може да се развие и да взима участие в подобни мачове. Шопов има страхотно бъдеще. Работи много добре с желание, което е важно условие за един млад играч. Днес определено не беше моментът за Шопов да влезе в игра. В отбора ни има играчи като Папазов, Маринов, Дончев, които в бъдеще могат да са важна част от състава ни, но с тях трябва много да се работи. Трябва да им се демонстрира вяра. Зависи от мен и от целия щаб да получат необходимата подкрепа. Те първо трябва да заслужат това доверие, но няма да има проблем да получат своите възможности да играят за ЦСКА. Без съмнение усещат какво е ЦСКА. Това е техният клуб. Нормално е да дават всичко от себе си“.

Видяно 16 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.